SAMANDAĞ’DA ATA’YA SAYGI ZİNCİRİ

SAMANDAĞ’DA ATA’YA SAYGI ZİNCİRİ

Hatay’ın Samandağ ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’ci yıl dönümünde yüzlerce vatandaş, ‘Ata’ya Saygı Zinciri’ oluşturdu. Zincire; denizden tekneler 9’u 5 geçe sirenlerini çalarak eşlik etti.

Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 85’ci yılında Samandağ Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Ata’ya Saygı Zinciri’ne katılan birçok vatandaş saat 08.00 sıralarında Çevlik sahilinde toplanmaya başladı.

Vatandaşlar, zincirde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. ’Ata’ya Saygı Zinciri’ programına denizden, tekneler 9’u 5 geçe sirenlerini çalarak katılım sağladı.Dalgıçlar da denizin altında Atatürk posteri ve Türk bayrağı açarak siren seslerinin çalmasıyla saygı duruşunda bulunurken çocuklar ise ellerinde bayraklarla saygı duruşunda yerini aldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına Bağlı Su altı ve su üstü kurtarma balıkadamları, Çevlik İtfaiyesi ve Cankurtaran Tim Ekipleri, Sahil Güvenlik ile balıkçılar da denizden törene işlik etti.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.