CHP HATAY’I GERİDE BIRAKAN “TİRYAKİ”

CHP HATAY’I GERİDE BIRAKAN “TİRYAKİ”

CHP İl Başkanlığı’na getirildiği andan sonra CHP Hatay’ı gerileten ve bu hususun her platformda dillendirilen mevcut İl Başkanı Hakan Tiryaki’nin tutamayacağı sözleri sözleyip gerçek dışı vaatler vererek Genel Başkan Özgür Özel’den başlayarak il ve ilçe yöneticilerine kadar herkesi etkisi altına aldığı söyleniyor. Yerel seçimler öncesinde adayları belirleme yetkisine sahip olduğu şeklinde konuşmalar yaptığı söylenen, Genel Başkan Özel’e kendisini olduğundan çok daha güçlüymüş gibi göründüğüne ikna ettiği herkesçe dillendirilen Tiryaki’nin adeta her şeyi bilirmişçesine tuttuğu tutumun partiye büyük zararlar verdiği öğrenildi.

SEÇİMLER ÖNCESİNDE TİRYAKİ YİNE CHP’YE ZARAR VERİYOR

Genel seçimlerde koltuğundan kalkmadığı için eleştirilen, ilk turda öndeyken, ikinci turda ibrenin Cumhur İttifakı’ndan yana dönmesinin başlıca nedeni olarak gösterilen Tiryaki, il olağan kongresinde de iddialara göre kirli pazarlıklar ile il başkanlığına seçildi. Girdiği ilk seçimde partisine hezimeti yaşatan Tiryaki’nin ise hakkında ortaya atılan iddialar bunlarla sınırlı değil. Seçim öncesinde kendisini olduğundan güçlü göstererek üyelerin oylarını toplayan Tiryaki’nin yerel seçimler öncesinde de aynı yola başvurduğu ve adayları belirleyecek konumda olduğunu söyleyerek üyeleri etkilediği iddia ediliyor. Oysa ki çok güçlü bir il başkanlığı söz konusu olmamıştır.

BİZ DE HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ OLARAK SAYIN TİRYAKİ’YE SORUYORUZ

Sayın Tiryaki CHP Hatay İl Teşkilatının başında ilk seçiminizi kaybetmenizin nedeni nedir?

Genel seçimlerde halkın arasına neden karışmadınız ve seçimin ikinci turda kaybedilmesine engel olmadınız?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i yanıltan tek il başkanı siz misiniz?

Özgür Özel’e neler söylediniz?

CHP il örgütü toplantılarında yönetime seslenerek Hatay’ı ben yönetiyorum, adayı ben belirleyeceğim dediniz mi?

Belediye Başkanlarını, il ve ilçe meclis üyelerini belirlerim diyerek bazı kişilerle çıkar pazarlığı yaptığınız doğru mu?

Hangi belediyelerde söz hakkınız var?

Ben Hatay’da isim konusunda etkenim çünkü Özgür Özel’e kendimi öyle lanse ettim dediniz mi?

CHP il yönetimi toplantılarında konuştuğunuz konular hakkında ortaya atılan iddialara ne cevap vereceksiniz?

Belediye başkan adaylarında olduğu gibi, il yönetimini etki altına almak için il ve ilçe meclis üyeleri seçiminde de etkili konumdayım, söz sahibiyim dediniz mi?

İl kongresinin ardından geçen uzun sürede halk ziyareti yapmadınız, genel seçimde olduğu gibi yerel seçimi de kaybetmeyi göze aldınız mı?

Size tutamayacağınız sözleri vermeniz nedeniyle başarısızlığınızı kabulleniyormusunuz? Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.