MİLLETVEKİLİ ÖZEL HATAY İÇİN YANAN BİR “MEŞALE”

MİLLETVEKİLİ ÖZEL HATAY İÇİN YANAN BİR “MEŞALE”

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, Hatay’ın yeniden ayağa kalkması adına Hatay genelinde ve Ankara’da adeta arı gibi çalışıyor. Kentin ayağa kalkması yolunda TBMM’de çalmadık kapı bırakmayan ve hizmetlerin takibini sürdüren Özel, Hatay’da olduğu anlarda ise hemşehrilerinin yaralarını sarmanın derdi ile çalışmalarını gayretle sürdürüyor.

ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Hatay’da ve Ankara’da sürekli görüşmeler gerçekleştirerek Hataylı hemşehrilerine daha güzel bir Hatay sunmak adına projelerin takibini yapan Özel, Hatay milletvekilleri arasında en çalışkan isim olarak dikkat çekiyor. Vekil Özel’in TBMM’de çalışma odası her daim hemşehrileri ile dolup taşarken, Özel derdini dinlediği tüm vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

HATAY’IN ÖZEL VEKİLİ VAR

Hatay gibi özel bir kentin hızlıca ayağa kalkması için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Özel, Hatay’a kazandırılan her projede yer alarak bulunduğu makamın hakkını veriyor. Vekil Özel, son olarak katıldığı programda Osmaniye Toprakkale ilçesinde yapılan Hatay, Osmaniye ve Adana’ya hizmet edecek Akdeniz Beton Tesisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Hatay’da beton fiyatlarının minimuma indirilmesi için yapımı tamamlanan tesise tam destek olan Özel, böylece maliyetlerin düşerek konut yapımının da hızlanacağını kaydetti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile İskenderun’da yapılmakta olan ve yapılması planlanan projeleri inceleyen Özel, İskenderun’un merkezi hükümet ve yerel yönetimin işbirliği ile kısa sürede ayağa kalkacağını kaydetti. Hatay için yanan bir meşale olan Milletvekili Abdulkadir Özel Hatay için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.