SAMANDAĞ’DA ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANIYOR

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Çevre koruma ve geri dönüşüm konusunda toplumda duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturarak öğrencileri geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmek amacıyla eğitim seminerleri sürdürülüyor.

SAMANDAĞ’DA ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ AŞILANIYOR

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Çevre koruma ve geri dönüşüm konusunda toplumda duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturarak öğrencileri geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmek amacıyla eğitim seminerleri sürdürülüyor.Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in gelecek nesillere daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Samandağ bırakmak hedefi ile Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından çalışmalar gerçekleştiriliyor.Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber tarafından yapılan açıklamada; “ Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’in öncülüğünde daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Samandağ hedefi ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimizce Kuşalanı Ortaokulu’nda eğitim gören toplam 467 öğrenciye çevre koruma ve geri dönüşüm konularında bilinçlendirme eğitimi verildi. Gelecek nesillere tertemiz bir Samandağ bırakmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.