YENİDEN REFAH ERZİN’DE YAPILANDI

YENİDEN REFAH ERZİN’DE YAPILANDI

2002 yılında AK Parti Erzin kurucu başkanlarından Orhan Soylu Yılmaz ve daha sonra AK Parti Erzin İlçe Başkanlığı ve AK Parti Erzin Belediye Meclis Üyeliğinin yanı sıra Hatay Büyükşehir belediye meclis üyeliği yapan Mithat Bozdağ’ın Yeniden Refah Partisi Erzin İlçe Teşkilatı’na katılımlarıyla ilk tohumlar atıldı.Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Galip Altınöz ve beraberindekilerle bir araya gelen yeni oluşumlara rozetler takıldı. Mithat Bozdağ, Yeniden Refah Partisi Erzin Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi. İlerleyen günlerde Yeniden Refah Partisi Erzin İlçe Yönetimi oluşturulmasına da karar verildi.

TOPLANTI MİTHAT BOZDAĞ’IN İŞYERİNDE YAPILDI

Bizim sevdamız Erzin sevdasıdır diyen Mithat Bozdağ açıklamasına şöyle devam etti; “Yeniden Refah Partisi Hatay İl Yönetimi ve Erzin İlçe Yönetimi olarak Erzin Belediye Başkan Adayı olarak layık görüldüm. Bugünden itibaren Erzin’de Yeniden Refah Partisi Erzin Belediye Başkan Adayı olarak yolumuza devam edeceğiz. Tüm eş, dost, akraba ve gönüldaşlarımızın desteklerini esirgemeyeceklerine güvenim sonsuzdur. Erzin’e hizmet bizim sevdamızdır. Erzin halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İstişare toplantısına; Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, İl Başkan Yardımcısı Latif Çelik, Hatay Büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Nuri Parlak, Antakya Belediye Başkan Adayı Şaban Doğru Antakya İlçe Başkanı Mehmet Tanrıcı, Belediye Meclis Üyesi ve Yeniden Refah Partisi Erzin Belediye Başkan Adayı Mithat Bozdağ, İş adamı Orhan Soylu Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Coşkun ve Kadir Atar katıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.