SARISEKİ’DEKİ STADYUM YERİNDE İNCELENDİ

SARISEKİ’DEKİ STADYUM YERİNDE İNCELENDİ
  • 03.10.2022 15:58 | Güncellenme: 05.07.2025 11:05
  • 0
  • 1
  • A+
    A-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Sarıseki’deki stadyum projesinin hızla devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Sarıseki Fuat Tosyalı Tesisleri Stadyum projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

KISA BİR SÜREDE TAMAMLANACAK

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı,”Projemizi en kısa zamanda tamamlayarak kentimizin hizmetine sunacağız. Şu anda idari binalar, tribünler, sosyal alanlar, soyunma odaları,hakem odaları ve zeminde çalışmalar devam ediyor. Spor severlerimize yakışır, kentimize yakışır bir stadyum yapma gayretindeyiz “dedi.

FUTBOLSEVERLER GÜZEL BİR ORTAMDA MAÇ İZLEYECEK

Belediye Başkanı Tosyalı, ”Çalışmalar tamamlandığında sporseverler güzel bir ortamda maçları izleyecekler. Buradaki çalışmaları anlık takip ediyoruz. Spora ve sporcuya her zaman destek olduk olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ