SP’Lİ ÖKSÜZ’DEN TOROS RADYOSUNA ZİYARET

SP’Lİ ÖKSÜZ’DEN TOROS RADYOSUNA ZİYARET

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, Dünya Radyo Günü dolayısıyla radyo yayını yapan Toros Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Katip Paşalıoğlu’nu yayın merkezinde ziyaret etti.

 Gelişen iletişim araçlarının gerisinde kalmasına rağmen halen güncelliğini koruyan işitsel araç olan radyo, yılda bir kere dahi olsa hatırlandı. Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz ve ikinci Başkan Beşir Candan ile birlikte bölgede radyo yayını yapan Toros Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Katip Paşalıoğlu’nu ziyaret ederek günlerini kutladı. Radyonun insanın günlük hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu dile getirerek, geçmişin mirası olduğunu kaydetti.

Paşalıoğlu, yayın akışı hakkında Başkan Öksüz’e bilgi verirken, bölgede her yaştan insanın kendilerini dinlediğini ve dinleyiciyle samimi bir bağ kurduklarını söyledi. Paşalıoğlu, Dünya Radyo Günü’nde kendilerini unutmayan Başkan Ramazan Öksüz ve yönetimine teşekkür etti ve ziyareti çok anlamlı bulduğunu ifade etti. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.