ŞAŞMAZ OTELİNİ AFETZEDELERE YENİDEN AÇTI

ŞAŞMAZ OTELİNİ AFETZEDELERE YENİDEN AÇTI

Hatay’da devletin ve milletin her zorda kalındığında imdadına yetişen hayırsever iş insanı Mustafa Şaşmaz, sel felaketinde kalacak yeri olmayan vatandaşlara otelini açtı.

Her daim devletinin ve milletinin yanında yer alarak otelini tüm zorda kalanlara ücretsiz olarak tahsis eden Şaşmaz, depremzede olup yaşanan su baskınlarından dolayı çadırı veya konteyneri kullanılamayacak hale gelen tüm vatandaşlara otelini açtığını duyurdu. Daha önce yangın felaketinde evlerini kaybeden vatandaşlara, depremzedelere ve Yayladağıspor Kulübü futbol takımına da otelini tahsis eden Şaşmaz, yine zor durumda tüm imkanlarının hemşerileri için seferber edildiğini belirtti.

“BEN DE VARIM” DİYEREK DEVLETİNİN YANINDA OLDUĞUNU KANITLADI

Hatay’ı ayağa kaldırmak için dört koldan çalışan devletin bu zor durumda da afetzedelere kol kanat gererek kalacak yerleri olmayanların yurtlara yerleştirilmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Şaşmaz, yurtların kapasitesinin dolması halinde otelinin vatandaşların emrine amade olduğunu kaydetti. Her zor süreçte ben de varım diyerek tüm imkanlarını hemşerilerine seferber eden Şaşmaz, bu davranışıyla bir kez daha takdir topladı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.