SEÇİM BİTTİ YOLLARI UNUTTU

SEÇİM BİTTİ YOLLARI UNUTTU

SEÇİM BİTTİ YOLLARI UNUTTU

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Hatay’ı tekrar 5 yıl yönetme yetkisi halan CHP’nin HBB Başkanı Lütfü savaş Antakya’nın Ana Artel yollarını unuttu. Antakya’da Köprübaşına bağlanan birçok caddenin yanısıra şehrin trafik yükünü çeken yollar kış ayından kalma çukurlarla mücadelesini sürdürürken HBB’deki sessizlik vatandaşın tepkisine yol açtı.Fatih Caddesi, Adnan Menderes Caddesi, Gündüz Caddesi, Kurtuluş Caddesi 75.Yıl Bulvarı, Ayşe Fitnet Hanım Caddesi, Şükrü Güçlü Bulvarı, Şükrü Balcı Caddesi gibi Antakya şehrinin ana caddeleri köstebek yuvalarından geçilmezken belediyenin yolları görmezden gelmesine tepkiler sürüyor. Trafikteki birçok vatandaş yolların 6 ayı aşkın süredir yapılmadığını ve atıl durumda beklediğini ifade ederken sadece Antakya Değil, Antakya dışında birçok ilçe de benzer durumların olduğunu ifade ediyorlar.

VATANDAŞLAR FİDAN DİKMİŞTİ

Geçtiğimiz şubat ayında vatandaşların eylem tepkisi olarak fidan diktiği çukurlar hala varlığını sürdürürken birçok esnaf ve vatandaşların yol şikayetleri sürüyor. Vatandaşlar “Yollar köstebek yuvasına döndü. Araçların geçmesi için düzgün bir yol yok. Yaz mevsimi olmasına rağmen hala çalışma yapılıyor. Kış ayı yine o bilindik manzaralar ile karşılaşacağımız için çok üzgünüz. Araçlarımızın ön çamurluklarını yaptırmaktan yorulduk. Sürekli lastik değiştirmekten yorulduk. Büyükşehir belediyesi artık çalışmak zorunda. Birbirimize sarılmakla yollarımız düzelmiyor” ifadelerini kullanarak yaşanan duruma isyanlarını dile getirdiler. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.