SEÇİM FALAN UMRUMDA DEĞİL, MİLLETİM UMRUMDA!

SEÇİM FALAN UMRUMDA DEĞİL, MİLLETİM UMRUMDA!

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ, DEPREMİN ACILARININ HENÜZ DİNMEDİĞİ DÖNEMDE, ‘TEKRAR ADAY OLACAK MISINIZ’ SORULARINA CEVAP VERDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, şehrin yıkık-dökük halini gördükçe içinin yandığını belirterek, “Acılarımızın dinmediği dönemde, bana gelip ‘tekrar aday olacak mısın? sorusu soruluyor. Şimdi bu konuları konuşacak zaman mı Allahaşkına? Seçim falan umurumda değil, milletim benim umurumda” dedi.

Meclis toplantısının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, deprem sonrası şehri ayağa kaldırmak için seferberlik ilan ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:“Asrın felaketini yaşayan depremzede vatandaşlarımızı kalbimizde hissediyoruz. Devletimiz tüm imkanlarıyla bölgeyi tekrar ayağa kaldırmak için büyük emek sarf ederken bizlerde canla başla bu çabaya katkı veriyoruz. El ele çalışarak şehrimizin ihtiyaçlarının karşılanması için çalışıyoruz. İnşallah tüm zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz. Rabbim ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” şeklinde konuştu.

BEN BU ŞEHRİN ÇOCUĞUYUM

Şehrin yıkık-dökük halini gördüğünde acı çektiğine dikkat çeken Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Ben bu şehrin çocuğuyum, sanki içim acımıyor sanıyorlar. Antakya’mın bu haline gördükçe içim kan ağlıyor. Eski haline dönmesi ve şehrimizin ayağa kalkması için sadece elimi değil, gövdemi taşın altına koyarım. Yeter ki Antakyam ayağa kalksın. Bana geliyorlar, ‘seçimde tekrar aday olacak mısın?’ sorusunu soruyorlar, arkadaş ben şu anda seçimi düşünecek durumda değilim. Seçim falan umurumda değil, milletim benim umurumda. Milletimin yüzü gülmedikçe benim de yüzüm gülmez, onlar rahat etmedikçe ben nasıl yastığa kafamı rahat koyar uyurum, uyuyamam. Şunu da herkes bilsin; varolsun devletimizin şefkatli elini hep yanımızda hissettik, hissetmeye de devam ediyoruz. Cumhur ittifakımızın yöneticileri, Bakanlarımız her gün şehrimizde bizimle birlikte bölgeyi geziyor ve neler yapılabilir, onu istişare ediyoruz. Sabırlı olacağız hep birlikte, bizi bekleyen güzel günler yakında. Evlerimiz yapılıyor, kademeli olarak vatandaşlarımıza teslim edilecek. Zor günler geçiriyoruz ama bu zor günleri hep birlikte el ele verek, dayanışma içerisinde atlatacağız” dedi.

DEVLET-MİLLET OLARAK KENETLENDİK

Asrın felaketinden en çok etkilenen illerin başında geldiklerinin altını çizen Başkan İzzettin Yılmaz, “Acılarımız, üzüntülerimiz, kayıplarımız var. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu süre içerisinde çok büyük dayanışma örneği gösterdik. Devlet millet olarak kenetlendik. Bu süreçte her zaman yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, Cumhur İttifakının üyelerine, kurum ve kuruluşlarımıza, teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN!

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “AK Parti’mizin insanı merkeze alan hizmet esaslı ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ esasıyla çalışıyoruz. Biz vatandaşımızın sıkıntısını ve derdini yüreğimizde hissetmediğimiz an, kendimizi suçlu hisseden bir gelenekten geliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle ‘Biz dertliyiz’. Bu dert insanımızın ihtiyaç duyduğu, bizim yetişmeye çalıştığımız hizmetlerin yüreğimizde oluşturduğu sıkıntıdır. Vatandaşlarımıza sunduğumuz her hizmet, bizim derdimizi azaltır ve daha fazlasını yapmak için gayretimizi artırır. Gönüle girmenin yolunun samimiyetten geçtiğine inanırız” diye sözlerini tamamladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.