ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER BAYRAM ARİFESİNDE ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay ve Adana’daki mezarlıklarda Ramazan Bayramı arifesinde aileler yakınlarının kabirlerini ziyaret etti.Antakya ilçesindeki Asri Mezarlığı ziyaret eden başta depremzede yakınları ve diğer aileler, kaybettikleri yakınları için Kur’an-ı Kerim okuyup dua etti.

Yakınlarının mezar taşlarını temizleyen aileler, kabirlere çiçek de bıraktı.Bazı vatandaşların mezarlık ziyaretinde gözyaşı döktüğü görüldü.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerde hayatını kaybedenlerin defnedildiği Narlıca Mahallesi’ndeki mezarlıkta da Ramazan Bayramı arifesinde ziyaretler oldu. Yakınları için dua eden aileler, kabirlere çiçek bıraktı.

İskenderun ilçesinde depremde yakınlarını kaybeden çok sayıda kişi, Çankaya Mezarlığına geldi. Aileler, depremde kaybettikleri yakınlarının mezarı başında dua ederek Kur’an-ı Kerim okudu. İskenderun ilçesinde koordinatör vali olarak görev yapan Kırşehir Valisi Mete Buhara, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve çok sayıda yetkili de önce Karaağaç Asri Mezarlığındaki şehit mezarlarını ziyaret etti.Daha sonra Çankaya Mezarlığına gelen heyet, burada depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

AA muhabiri Burak Milli’nin mezarına ziyaret
Depremde İskenderun’daki evinin enkazından 9 Şubat’ta cansız bedeni çıkartılan ve Çankaya Mezarlığına defnedilen Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Burak Milli’nin mezarı da ziyaret edildi.İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Burak Milli’nin mezarı başına gelerek dua etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.