ŞEHİTLERİMİZ RUHUNA MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİTLERİMİZ RUHUNA  MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Bölgemizin başarılı ve sevilen Atilla Önal, Mehmet Şaşmaz ve Kemal Tutar, son dönemde yaşanan terör, çığ ve deprem şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttular. Maneviyat duygularının yükseldiği Mevlid-i Şerif’e iş insanlarının yanı sıra, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.Bölgemizin sevilen hocalarından Yusuf Esatoğlu’nun Kuran Tilaveti ile başlayan program yine değerli hocalarımız tarafından okunan mevlidi şerif ve dualar ile tamamlandı.

Antakya Saray Plaza’da okunan Mevlid-i Şerif’e AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve teşkilat üyeleri tam kadro olarak katılırken, Siyasi Partilerin temsilcileri,Spor,Sanat ve İş dünyasından iş insanları ve vatandaşlarda katılım gösterdi.

VATANIMIZ VE TOPRAĞIMIZ İÇİN ELLER SEMAYA YÜKSELDİ

Kısa bir süre önce Suriye’nin İdlib şehrinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit edilen Mehmetçiklerimiz, Elazığ depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız ve çığ felaketi sonucu şehit olan askerlerimizin ruhuna atfen okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından vatanımız ve toprağımız için eller semaya yükseldi.

MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMI YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ

Mevlid-i Şerif programını organize eden isimlerden biri olan İşadamı Atilla Önal yaptığı açıklamasında :”Kısa bir süre önce Suriye nin idlib şehrinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit edilen mehmetçiklerimiz için ayrıca Elazığ depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız ve çığ felaketi sonucu şehit olan askerlerimizin ruhuna atfen okuttuğumuz Mevlid-i Şerif programını yoğun katılım ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.

Programımıza katılım gösteren tüm siyasi partilerimizin temsilcilerine,STK başkanlarımıza, Spor,Sanat ve İş dünyasının önemli isimlerine şükranlarımızı sunuyor programın gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen İşadamları Mehmet Şaşmaz ve Kemal Tutar başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum”dedi. Haber Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.