Meşale Gazetesi

BAŞKAN DELİ ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

BAŞKAN DELİ ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçeye TOKİ konutları yapılmamasını eleştiren vatandaşlara yönelik bir açıklama yayınladı.

İlçede TOKİ için alan istendiğini belirten Deli, bu alanın belirlenmesinin ardından Kumlu’ya da TOKİ yapılacağını belirterek tüm bu soru ve eleştirilere düzenleyeceği basın açıklaması ile yanıt vereceğini açıkladı. Başkan Deli yaptığı açıklamada; “Kıymetli Hemşehrilerim; Bir kaç gündür kamuoyunda acaba 11 ilçeye TOKi konutları yapılıyor da neden Kumlu’ya yapılmıyor diye merak eden kardeşlerimize sorularının cevabını vermek isterim. Kendi ilçem adına olan durumu ve ilçemizdeki bir kaç olumlu ve olumsuz hususu, ilçemizin eksiklikleri, ilçemizin hakkı olup da karşılanan ve karşılanmayan tüm konuları muhatapları ile birlikte taleplerimizle yakında yapacağımız basın toplantısında açıklayacaktım. İlçemizin haklarını savunup gerekli hizmeti de alıyoruz elhamdulillah. Bu konudaki haksız ithamları da aydınlatacağım. Fakat TOKİ konutlarıyla alakalı cevabın hızlı verilmesi gerektiğinin  uygun olacağını, kafa karışıklıklarının giderilmesinin haklılığını düşündüm. İlçemizde TOKİ yapılacak yer ile alakalı Mera’dan talep edilen alan ile alakalı çalışmalarımız devam etmektedir. Bizden önceki dönemde de istenen Mera ile ilgili talebimizin mutlaka karşılanacağını da takip ettiğim için biliyorum. Bu aşamadan sonra Kumlu’ya da TOKİ yapılacağını hemşehrilerimizin bilmesini isterim.

YAPTIKLARIMIZI ANLATMA KONUSUNDA EKSİĞİMİZ VAR

Yine konuyla alakalı yanlış bir bilgi vermemek adına Cumhur İttifakı İl Başkanlarımız Murat Adal ve Adem Yeşildal , ilgili vekillerimiz ve TOKİ temsilcilerimiz ile görüşüp konuyu netleştirdim. Konuyu özetleyecek olursak Kumlu ilçemize de TOKİ konutları yapılacak. Kumlu’ya bugüne kadar ne yapıldı ki diyen kardeşlerimize de bugüne kadar yapılanları bimiyorum ama benden sonra neler yapıldığını basın toplantısında tek tek anlatıp bilgi vereceğim. Yaptıklarımızı anlatma konusunda da reklam ve tanıtım eksikliklerimiz olduğunu da bu vesileyle görmüş olduk. Konuya özen gösterip, soru soran, araştıran, haklı olarak talepte bulunan arkadaşlarımıza da hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.