ŞEHİTLERİMİZİ MEMLEKETLERİNE UĞURLADIK

ŞEHİTLERİMİZİ MEMLEKETLERİNE UĞURLADIK

Zeytin Dalı Harekât Bölgesinde teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz ile Kırıkhan ilçemizde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Necati Yatkak ve Uzman Çavuş Halil Altun için cenaze töreni düzenlendi.

Hatay Havaalanında saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Şehitlerimizin özgeçmişlerinin okunması ve İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından edilen duaların ardından, şehitlerimizin Türk Bayrağına sarılı naaşları defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandı.

Törene, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekili Serkan Topal, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç,8.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Akman, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Şenol Bozacıoğlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek,  2.Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Tayfun Çağan, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve askeri erkân katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.