LÜTFÜ SAVAŞ HATAY’I PARSEL PARSEL SATIYOR

LÜTFÜ SAVAŞ HATAY’I PARSEL PARSEL SATIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan değerli arazi ve parselleri satmaya devam ediyor. Daha önce Eski HATSU binasının yerini imar açmak sureti ile satan ve aynı yere benzin istasyonu kurulmasına izin veren HBB Başkanı Lütfü Savaş şimdide çevreyolu üzerinde bulunan ve  Primemall Avm karşısında yer alan 23 bin m2 lik fuar alanını satışa çıkardığını kamuoyuna duyurdu.Fuar alanının satış kararına sert tepki gösteren AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman bu alanın satışına herkes gibi bende karşıyım diyerek “İki dönemdir taş üstüne taş koyamayan, temel belediyecilik hizmetlerini yerine getiremeyen Başkan, çareyi satmakta görüyor!

HATSU’nun yerinden sonra, şimdi de fuar alanı satılmak istenmektedir”.dedi  Öte yandan fuar alanının satışa çıkarılmasına tepki gösteren ATSO Başkanı Hikmet Çinçin HBB’nin ktü yönetildiğini belirterek “Kamu menfaati olmayan bu satışlar yanlıştır. Fuar alanı deprem toplanma alanı olarak da şehre kazandırılabilirdi. Gelecek paralar HBB bütçesi için küçüktür. Bu tip alanlara ihtiyaç vardır. Beklentimiz sosyal belediyeciliktir”dedi .  Haber:Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.