SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, partisinin İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Minire Özdil’in getirildiğini açıkladı.İlk 1 ay içinde 16 mahalleye temsilci atandığını belirten Başkan Şan, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine de atama yaparak teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydetti. İlçe Başkanlığına geldiği günden bu yana gerek teşkilat yönetimi ile uyumlu çalışmaları, gerekse de ilçe genelinde vatandaş ziyaretleriyle Saadet Partisi’nin projelerini geniş kesimlere duyuran Başkan Şan, teşkilatlanma çalışmalarına da ağırlık verileceğini belirtti. Genel seçimlerde Saadet Partisi’nin başarısını yerel seçimlerde perçinlemek ve belediyelere Saadet Partisi bayrağı dikmek amacıyla güçlü bir kadro oluşturulacağını belirten Başkan Şan, bu kapsamda İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Minire Özdil’e çok güvendiğini belirtterek, birlikte önemli başarılara imza atacaklarına inandığını kaydetti.

HEDEF YIL SONUNA KADAR TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINI TAMAMLAMAK

Bir ay önce İlçe Başkanlığına atanan Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı Mahmut Şan, hedefinin yıl sonuna kadar teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Şan; “Genel Başkanımız sayın Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Hatay Milletvekilimiz sayın Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve İl Başkanımız Mehmet Harputluoğlu’nun teveccühleri ile Altınözü’nde göreve geldik. Onların izinden giderek Altınözü’müzün burçlarına Saadet Partisi bayrağı dikeceğiz. Ülkenin kurtuluş reçetesi Saadet Partisidir. Merhum genel başkanımız sayın Necmettin Erbakan hocamızın yolundan giderek önce TBMM’ye girdik, şimdi de hedefimiz belediye başkanlıkları ile vatandaşımızı hizmetlerimizle refaha ulaştırmaktır. En başta Altınözü olmak üzere Hatay ve Türkiye genelinde belediyelerimizi Saadet Partisi bayrağı altında toplayarak ülkemizi bu karanlık dönemden kurtaracak, vatandaşlarımızı bolluk ve berekete kavuşturacağız. Altınözü İlçe Teşkilatımız olarak çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. İlçe Kadın Kolları Başkanımız Minire Özdil ile daha geniş kitlelere hitap edecek, Altınözü’müze damga vuracağız. Allah yolumuzu açık eylesin” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.