SAMANDAĞ BELEDİYESİ KISA ZAMANDA BÜYÜK İŞLER BAŞARDI

SAMANDAĞ BELEDİYESİ  KISA ZAMANDA BÜYÜK İŞLER BAŞARDI

İlçe içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalarla Samandağ’ı modern bir görünüme kavuşturmaya devam eden Samandağ Belediyesi bir taraftan da açıkladığı ve çalışmalarına başladığı projelerle birlikte ilçenin turizm potansiyelini ortaya çıkararak vizyonunu değiştiriyor.Koyunoğlu Mahallesi’nde merakla beklenen mülkiyeti Samandağ Belediyesi’ne ait olan ve hayırseverler Afif Oğural ve İnan Beyazgül’ün katkılarıyla  Koyunoğlu Çok Amaçlı Salon’un açılışı gerçekleşti.Salon açılışının ardından Koyunoğlu Parkı’nın da açılışı yapıldı. Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir; İzmir Milletvekili Özcan Purçu,Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar,Siyasi Partilerin İlçe Başkanları,Belediye Başkan Yardımcıları Tahsin Demir,Timur Bozoğlan , Aydın Duran; Belediye Meclis Üyeleri,İlçe Örgütleri, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Koyunoğlu Çok Amaçlı Salon’un açılışında konuşan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz:”Bu eserin yaratılmasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Afif Oğural ve İnan Beyazgül’e teşekkür ediyorum.Koyunoğlu Mahallesi’ne ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bu tür çalışmaların bütün iş insanlarına örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.Açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.”

Türkiye’de Tek Olma Özelliği Taşıyan Gastronomi Köyü’nde Temel Atma Töreni Gerçekleşti

Koyunoğlu Çok Amaçlı Salon’un açılışı sonrasında uzun zamandır beklenen ve Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan Gastronomi Köyü’nün açılışı gerçekleşti.Samandağ’ı Turizm ve Kadın İstihdamı konusunda ileriye taşıyacak ve ilçenin prestijini yükseltecek projenin açılışında konuşma yapan Samandağ Belediye Başkanı Av.Refik Eryılmaz: ”Bugün burada Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan Gastronomi Köyü’nün temel atma töreni için bulunuyoruz.Samandağ’ın Turizm potansiyelini ortaya çıkaracak ve istihdam konusunda kadınlarımıza ve gençlerimize iş alanları oluşturacak bu projenin temelini bugün atıyoruz.İlerlemek için önemli şey üretmektir.Üretimi arttırmak için kırsal kalkınma projesini kurduk.Hibe başvurusunda bulunduk.Seraların ve soğuk hava depolarının olacağı kırsal kalkınma ile birlikte Samandağ’ın sadece Turizm değil Tarım potansiyelini de ortaya çıkaracağız.Türkiye’nin üretmeye ihtiyacı var ve biz hem üretimi bununla birlikte kadın istihdamını desteklmeye ve iş alanları yaratmaya devam edeceğiz.Emeği geçen ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.ifadelerini kullandı.Haber: ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.