İHH HATAY ŞUBESİ Ve ENSAR VAKFI’NDAN MEMUR-SEN’E ZİYARET

İHH HATAY ŞUBESİ Ve ENSAR VAKFI’NDAN MEMUR-SEN’E ZİYARET

Memur-Sen Hatay Şube Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar’a nezaket ziyaretleri sürüyor. Başkan Bayrakdar son olarak İHH Hatay şube başkanı İsmail Dökmeci ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Bilgin, Cevdet Kartay ve Ahmet Selçuk, Ensar Vakfı Hatay Temsilcisi Hüseyin Yanmaz ve yönetim kurulu üyesi Nuriddin Bayram’ı makamında kabul etti. Eğitim-Bir-Sen Hatay 7. olağan kongresi sonrasında güven tazeleyen Bayrakdar’a hayırlı olsun dileklerini ileten STK mensupları, Bayrakdar’ın görevini yine hakkıyla yapacağına inandıklarını kaydettiler.

BAYRAKDAR’DAN ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR

Başkan Bayrakdar, misafirlerine şu ifadelerle teşekkür etti; “7.Olağan kongremiz sonrası sendikamıza hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda İHH Hatay şube başkanı İsmail Dökmeci ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Bilgin, Cevdet Kartay ve Ahmet Selçuk, Ensar Vakfı Hatay Temsilcisi Hüseyin Yanmaz ve yönetim kurulu üyesi Nuriddin Bayram sendikamıza Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Ziyaretleri dolayısıyla kendilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.” Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.