SGK VE HMKÜ’DEN EMEKLİLER İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

SGK VE HMKÜ’DEN EMEKLİLER İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

Geçtiğimiz günlerde HMKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’i ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, emeklilere yönelik düzenlemeleri içeren protokol ön hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Tiyekli’yi İl Müdürlüğü’nde ağırlayan Müdür Bal, müdür yardımcılarıyla birlikte gerçekleşen toplantıda 2024 yılı boyunca emeklilerin daha aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak için ön protokol görüşmesi gerçekleştirdiklerini açıkladı.

EMEKLİLERE YÖNELİK DÜZENLEMELER ÖNCESİ ÖN PROTOKOL GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİ

REKLAM ALANI

Rektör Eren’i ziyaretinin ardından harekete geçilen proje ile emeklilerin yaşam kalitesinin arttırılması ve sosyal hayata daha fazla katılımlarının sağlanması hedeflenirken, ön protokol niteliği taşıyan toplantının ardından açıklamalarda bulunan Müdür Bal; “2024 yılı boyunca emeklilerimizin daha aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla birçok etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz. Bu kapsamda, üniversite ile işbirliği yaparak emeklilerimize yönelik çeşitli projeler geliştireceğiz” ifadelerine yer verdi.Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.