BUNLARA DUR DİYECEK KİMSE YOK MU?

BUNLARA DUR DİYECEK KİMSE YOK MU?

Hatay’da ithal firmalar istediği gibi at koşturuyor.

Yol ortasında yıkım yapanlar, ayrıştırma yapılmayacak denilmesine rağmen asfaltı ve altyapıyı mahvedene kadar kepçelerle vura vura ayrıştırma yapanlar, 13 katlı binanın tepesine iş makinesini çıkartarak yıkıma tepeden başlayanlar. İnsan canını hiçe sayarak rant uğruna hiçbir kurala uymayan ithal yıkım firmaları hiçbir kurala kaideye uymadan her şeye para gözüyle bakarak Hatay’ı yerle bir edip karlarına kar katmaya devam ediyor.

HATAYLI VATANDAŞLAR BU GİDİŞATA DUR DENİLMESİNİ İSTİYOR

Hatay’da konteyner kentlerin hemen yakınında deprem etkisi yaratan yıkım çalışmalarıyla her dakika deprem korkusu yaşadıklarını belirten vatandaşlar, usulsüzlüklere dur denilmesini istiyor. Yıkım firmalarının kural tanımazlıklarının tüm depremzedeleri bıktırdığını belirten vatandaşlar, tüm yetkililere seslenerek bu firmalara çeki düzen verilmesini ve kuralsızlığın sona ermesini istiyor.

DAHA KAÇ KİŞİNİN ÖLMESİ LAZIM?

Firmaların sebep olduğu kazalarda onlarca kişinin hayatını kaybettiğini belirten vatandaşlar ;”Depremin öldüremediğini yıkım firmaları öldürüyor. Hiç acımadan, insanların canını önemsemeden, her beton yığınına rant gözüyle bakan bu firmaların kimlerle iltisaklı olduğu araştırılmalı, hem ortak oldukları yetkililere, hem de firmalara gereken cezalar verilmelidir. Bu konuda görev adli ve idari makamlara düşmektedir. Hataylı depremzede vatandaşlar olarak tüm yetkililere yetkilerini vatandaşların şikayetlerine yoğunlaştırmalarını ve yıkım firmalarını ciddi şekilde denetime tabi tutarak usulsüzlük yapanların işlerine derhal son verilmesini istiyoruz” dediler.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.