ŞİDDET VE NEFRETLE KINIYORUZ

BU SALDIRI HOŞGÖRÜMÜZE YAPILDI

ŞİDDET VE NEFRETLE KINIYORUZ

Hoşgörü, barış ve kardeşliğin şehrinde oynanan Hatayspor – Adana Demirspor maçında Hatay’ın önemli dinamitlerinden biri olan ve tüm dünya’da hoşgörü kenti olarak bilinen güzide şehrimizde “rakip takımın yöneticilerine ve hoşgörüyü korumaya çalışan Hikmet Çinçin’e yapılan saldırıyı Hatay Meş’ale Gazetesi olarak şiddet ve nefretle kınıyoruz.
Hatayspor yönetici bünyesinde bulunan fakat, hoşgörüden, misafirperverlikten, spordan uzak iki şahsın yaptığı yakışıksız saldırı Hatayspor’un kamuoyundaki pozitif algısını katletmeye yöneliktir. Şehrimizi sporla, barışla, sevgiyle ananların bu olaydan sonra saldırı ile anacak olmasını Hataylılar olarak yakıştırmıyoruz ve bu saldırı hoşgörüye yakışmadı diyoruz.
OLAY ANI
Pazar günü Antakya Atatürk Stadında oynanan maçta, Hatayspor rakibi karşısında 1-0 öndeyken golden 5 dakika sonra Adana Demirspor beraberlik golünü buldu.
Şeref tribününde misafir bulunan ve gole sevinen Adana Demirspor yöneticilerine Hatayspor ‘un iki yöneticisi ağır
hakaretlerde bulundu. Maçı seyredenler arasında ve şeref tribününde bulunan eski Hatayspor Başkanlarından, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin bu duruma müdahale etmek istemiş ” Beyler ayıp oluyor onlar burada misafirlerler size yakışmıyor” söylemlerine sinirlenen bu yöneticiler, dozu daha da artırarak ve sesini yükselterek hem Misafir yöneticilere hem Hikmet Çinçin’e hakaretler yağdırmaya devam etmişlerdir.
Bu iki yöneticinin, hakaretlerle yetinmeyip Eski Başkan ve Hatay’ın en büyük Sivil Toplum Örgütü Kuruluşu olan ATSO Başkanı Hikmet Çincin’e yumruklu saldırıda bulunulmuştur. Bu olay ise asıl saldırı Hatay’ın medeniyetine ve hoşgörüsüne yapılmıştır.
HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.