KAŞIKÇI’DAN VATANDAŞA REZERV ALAN ELEŞTİRİSİ

KAŞIKÇI’DAN VATANDAŞA REZERV ALAN ELEŞTİRİSİ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, rezerv alan ilan edilen bölgelerle ilgili açıklamalarda bulundu.  Kaşıkçı, “Vatandaşlarımızın mülkiyetlerinin teminatı devlettir. Yarın vatandaşlarımıza konut ve iş yerleri devlet garantisi ile yapılıp teslim edildiğinde bakalım utanacak mısınız?” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, rezerv alan ilan edilen bölgelerle ilgili olarak yaptığı açıklamalarda, vatandaşların mülkiyetlerinin devlet tarafından teminat altında olduğunu savundu.

Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Devlet, afeti fırsat bilip vatandaşlarının mülküne el koydu öyle mi? Her ilçede bakanlık tarafından yapılan bu uygulamayı Samandağ ilçemiz özelinde farklı yorumlamak bu konunun kimler tarafından ve hangi amaçla kullanılmaya çalışıldığını açık etmektedir. Vatandaşlarımızın mülkiyetlerinin teminatı devlettir.

Yarın vatandaşlarımıza konut ve iş yerleri devlet garantisi ile yapılıp teslim edildiğinde bakalım utanacak mısınız?” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.