ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN KANDİL SİMİDİ VE TATLI İKRAMI

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN KANDİL SİMİDİ VE TATLI İKRAMI

Antakya Belediyesi, ‘Mevlid Kandili’ münasebetiyle hemşehrilerine kandil simidi ve tatlı ikram ederek Mevlid Kandillerini tebrik etti
Antakya Belediyesi, ‘Mevlid Kandili’ münasebetiyle hemşehrilerine kandil simidi ve tatlı ikram ederek Mevlid Kandillerini tebrik etti.
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ‘Mevlid Kandili’ dolayısıyla açıklamasında: “Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Bu nedenle, toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede, insanımızın içinde var olan yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşamanın sevincini yaşadık“ dedi.
Antakya Belediyesi görevli ekipleri TOKİ Camisinde gerçekleştirilen ‘Mevlid Kandili’nin ardından vatandaşlara kandil simidi ve tatlı ikram edildi.
Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.