Meşale Gazetesi

STAD YIKILIYOR MİLLET BAHÇESİ GELİYOR

STAD YIKILIYOR MİLLET BAHÇESİ GELİYOR

Hatay Stadı’nın yeni yerine taşınmasıyla şehre eşsiz bir eser daha kazandırılacak. Çevre ve Şehircilik yetkililerinin beyanatlarına göre, eski stat alanı mevcut parkla birleştirilerek, Antakya’nın en güzel ve en yeşil alanı olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesi söz verdiği büyük eser için düğmeye basılıyor.

Projeyi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yakından takip ediyor. Bu güzel eseri TOKİ, Hataylıların hizmetine sunacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman şunları söyledi; “Bu harika park alanı asırlar boyu nesilden nesile aktarılarak Aziz hemşehrilerimize hizmet verecek. Böylesine eşsiz bir eseri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu başarabilirdi.. Şükranlarımızı sunarız..”

Yayman açıklamasında; “Süper Lig maçlarındaki tamamlanıp Atakaş Hataysporumuz yeni stadımıza taşındığında Cumhurbaşkanımızın talimatıyla inşallah ilk kazma Mayıs 2021 tarihinde vuracağız. Stat tamamen sökülecek, mevcut parkla birleştirilecek ve sadece Antakya’nın değil Hatay’ımızın nefes alacağı bir yeşil alan olacak” dedi.

MİLLET BAHÇESİ İÇİNDE..

– Gül ve su bahçeleri

– Yürüyüş ve bisiklet yolları

– Festival ve etnospor alanı

– Mescit

– Açık otopark

– Sosyal donatı alanları olacak..

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ise konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede “Bu konuyu uzun zamandır takip ediyoruz. Artık sonuca çok yaklaştık. Şehrimize güzel bir eser kazandırmanın sevinci içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. En kısa zamanda bu eseri Hatay’ımıza kazandırmak istiyoruz” dedi..

Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman açıklamasının devamında; “Hep söylüyoruz. Bu ülkeye bir hizmet yapılırsa bunu AK Parti yapar.. Bu muhteşem eser için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a, AK Parti Hatay vekillerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.