YEŞİLDAL’DAN SAĞLIK TESİSLERİNE İNCELEME

YEŞİLDAL’DAN SAĞLIK TESİSLERİNE İNCELEME

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Antakya ve Defne’de bulunan sağlık tesislerine inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Yeşildal, beraberindeki heyetle birlikte, Antakya Eğitim ve Araştırma hastanesi ve Defne Devlet Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Hastanelerin eksiklerinin yerinde tespit edildiği ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Yeşildal; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Sağlık Bakanlığımız tarafından inşasından kısa bir süre yarı kapasite ile hizmet veren, yakın zamanda tam kapasitesi ile hemşehrilerimize nitelikli sağlık hizmeti verecek olan Defne Devlet hastanemizde ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Sağlık Bakanlığımız tarafından inşasına başlanan ve yapımı kısa zamanda tamamlanıp hemşehrilerimize nitelikli sağlık hizmeti verecek olan Antakya Eğitim ve Araştırma hastanemizde incelemelerde bulunduk.

Şehrimizin inşasına hastanelerimizden başlayarak vatandaşlarımıza sağlık hizmetlerinin en iyisini sunmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.