VALİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM

VALİMİZİN KIYMETİNİ BİLELİM

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, önemli bir devlet adamı olduğunu belirttiği Hatay Valisi’nin kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanı Nazmi Ceylan ile birlikte Vali Masatlı’yı ziyaret ederek Hatay’ın gündemi ile ilgili istişarelerde bulunan Milletvekili Çirkin, Vali Masatlı’nın Hatay için bir şans olduğunu ifade etti.

HATAY İÇİN BİR ŞANS

Vali Mustafa Masatlı’nın gecesini gündüzüne katarak Hatay için yoğun şekilde çalışmasının Hatay adına umutları arttırdığını kaydeden Çirkin, Sayın Vali Mustafa Masatlı’yı geçtiğimiz günlerde İl Başkanımız Nazmi Ceylan beyle ziyaret etmiştik. Bu ziyarette karşımızda tam bir devlet adamı gördük

Çalışkan, konusuna hakim, halkın derdiyle dertlenen bir görev adamı. Hatay için bir şans. Milli Güvenlik sorunlarına da çok hakim ve duyarlı. Biraz zaman tanıyalım hep birlikte. Aslında söylenecek çok şey var ancak fazla söze gerek yok. Umarım kıymetini biliriz. Yolu bahtı açık olsun” ifadelerini kullandı. Milletvekili Çirkin, Hataylı vatandaşlara da çağrı yaparak Vali Masatlı’nın Hatay’a sahip çıktığı gibi Hataylı vatandaşların da Vali Masatlı’ya sahip çıkmalarını, sabır ile Hatay’ın ayağa kalkmasına destek olmalarını istedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.