Suzan Alhasoğlu Antakya CHP’den belediye başkan adaylığına hazırlanıyor

Hatay CHP’ de tanınmış simalardan biri olan Suzan Alhasoğlu CHP’ den Antakya belediye başkan adaylığına başvuru yapmak için hazırlık yaptığı ifade ediliyor.

Suzan Alhasoğlu  Antakya  CHP’den belediye başkan  adaylığına hazırlanıyor

Hatay CHP’ de tanınmış simalardan biri olan Suzan Alhasoğlu CHP’ den Antakya belediye başkan adaylığına başvuru yapmak için hazırlık yaptığı ifade ediliyor. Hatay CHP’ de iki dönemdir milletvekili adayı olan ve iki dönemde’de milletvekili aday listesinin altıncı sırasında yer alan Suzan Alhasoğlu’nun Antakya belediye başkanlığına adaylık başvurusu yapacağının öğrenilmesi Antakya CHP’ de siyaset kulislerini dalgalandırdı. Antakya’da bulunan 95 mahalle muhtarı ile yakın ilişkileri olduğu iddia edilen Suzan Alhasoğlu geçtiğimiz milletvekili seçimlerinde en çok çalışan ve güçlü bir çalışma ekibine sahip olduğu söyleniliyor. Antakya CHP’de belediye başkanlığına ciddi bir başvurunun henüz yapılmadığı ifade edilirken Suzan Alhasoğlu’nun adaylık başvurusunda bulunma kararı aldığı söyleniliyor. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.