BAŞKAN ÇİNÇİN, ÜYELERİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKAN ÇİNÇİN, ÜYELERİ BİLGİLENDİRDİ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Samandağ’da üyeleri ziyaret ederek projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor.

Başkan Çinçin Samandağ ve Fidanlı Mahallesi temasları kapsamında Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Şahutoğlu, Erdoğan Ray ve Komite Üyesi Sunel Aksu ile birlikte oda üyeleri Teksu Ticaret-Safi Salih, Vezir Fidancılık-Ali Kondakçı, Serkan Fidancılık-Fidanlı Mah.Muhtarı Serkan Mışraklı, Şah Petrol-Mehmet Süt, Biçer Tarım ve Orman Ürünleri-Razık Biçer, Hasan Arslan Otomotiv-Hasan Arslan, Özkoza Petrol-Ayhan Sağaltıcı, Kalaoğlu Beton-İsmail Kala’yı işyerlerinde ziyaret etti.

“TARIM GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR “

Tarımın ve fidan yetiştiriciliğinin, Samandağ’ın başlıca geçim kaynağı olduğunun altını çizen Çinçin, Türkiye’de tarımla ilgilenen herkesi Fidanlı’ya davet etti. Çinçin; “Samandağ ilçemizde fidan yetiştiriciliği yapan bir çok firmamız ihracat odaklı çalışmaktadır. Öncelikle ülkemiz ihracatına ve istihdama yapmış oldukları katkılardan dolayı için firmalarımızı tebrik ediyorum. Tarım geleceğimizin teminatı ve vazgeçilmezidir. Yaşamış olduğumuz bereketli topraklarımızın kıymetini bilmek ve katma değerli tarım ürünleri yetiştirmek zorundayız. Ülkemizde tarım ile uğraşan herkes Fidanlı’ya ve Samandağ’a uğramalı, oradaki firmalarımızın tecrübelerinden faydalanmalıdır. Bizleri ağırlamalarından dolayı üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.