TECİMEN İLE ANTAKYA EĞİTİMLE KALKINACAK

TECİMEN İLE ANTAKYA EĞİTİMLE KALKINACAK

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, eğitim ile kentin kalkınmasına destek olunması amacıyla tüm sosyal projelerde yer almaya devam ediyor. Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen projelerin yanı sıra il ve ülke genelinde gerçekleşen tüm projelerde pay sahibi olmayı hedefleyen Tecimen, bu yol ile öğrencilere daha fazla sosyal imkan sunarak deprem psikolojisinin bertaraf edilmesini ve eğitim ile kentin aydınlanmasını sağlıyor.

Tecimen ve deneyimli kurmay kadrosu son olarak Belen’de Hatay Valiliği öncülüğünde gerçekleşen Yüreğimizdeki Işık Derneği’nin çalışmaları kapsamında Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Şube Müdürü Recep Kahan ve tüm İlçelerde Strateji Biriminden sorumlu Şube Müdürleri ile İldeki Yetim/Öksüz çocuklarla ilgili yapılabilecek çalışmaların planlaması için gerçekleşen toplantıya katılım sağladı.

YAPIMI SÜREN OKULLARDA İNCELEME GERÇEKLEŞTİ

REKLAM ALANI

Deprem vesilesiyle yetim ve öksüz kalan çocuklar başta olmak üzere tüm çocuklara kol kanat geren Müdür Tecimen’in görevlendirmesiyle Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Öztürk, Şehit Cuma Bilek İlkokulu, Bohşin İlkokulu, Avsuyu Ortaokulu – Avsuyu İmam Hatip Ortaokulu, Tanışma İlkokulu-Tanışma İmam Hatip Ortaokulu ve Bitiren Şehit Harun Çınar İlkokulunu ziyaret ederek, yapılan çalışmaları inceledi. Eğitimin daha sağlıklı şekilde gerçekleşmesi için eğitim kurumlarının da sağlıklı olması prensibini benimseyen Tecimen, şube müdürleri vasıtasıyla kent genelindeki tüm çalışmaları gözetimi altında tutuyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.