HATAY’DA AİLE ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

HATAY’DA AİLE ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğü bünyesinde Aile Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda belirlenen 6 konuya ilişkin 6 çalışma masası oluşturuldu. Her masada bir akademisyen ve ilgili kurum temsilcileri yer aldı. Programa 68 davetli katıldı.

HER GRUP 20’ŞER DAKİKALIK SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

Konu başlıkları ve tartışma soruları üzerine çalışmalar yapıldıktan sonra grubu temsil eden Akademisyen tarafından kısa bir sunum gerçekleştirilecek. Sunum içeriğinde; konu başlığına uygun güncel çalışmaların değerlendirmesi, sorunlar, zorluklar, görüşler ve çözüm önerilerine yer verildi. Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Yemekhanesi’nde gerçekleşecek olan çalıştay saat 09.00’da başladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürü Süleyman Yıldırım’ın konuşmasıyla başlayan programda moderatör tarafından çalıştay konuları hakkında bilgi verildi ve çalışma masalarının oluşturuldu. Gruplar çalışma konularını kendi masasında tartıştı. Ardından serbest grup çalışması gerçekleştirildi. Her grup 20’şer dakikalık sunum gerçekleştirerek program sona erdirildi.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.