TECİMEN İLE ANTAKYA’DA EĞİTİM DAHA GÜÇLÜ

TECİMEN İLE ANTAKYA’DA EĞİTİM DAHA GÜÇLÜ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, eğitimde güçlü tesisleşme için saha çalışmalarını bizzat sürdürüyor. Son olarak Şube Müdürleri Mehmet Öztürk ve Durmuş Özyurt ile birlikte güçlendirme kapsamına alınan Demirbilek İlkokulu ve Ortaokulunu, Narlıca Yolağzı İlkokulunu, Narlıca İlkokulu ve Fevzi çakmak İmam Hatip Ortaokullarını ziyaret ederek, süreç ile ilgili bilgi alan Tecimen, 6 Şubat’tan edindikleri tecrübeler ile eğitim kurumlarını daha sağlıklı hale getireceklerini kaydetti. 6 Şubat’ın milat olduğunu kaydeden Tecimen, hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilere rahmet dilerken, yeni tesislerde son teknoloji imkanları kullanacaklarını belirtti.

HEDEFİMİZ EĞİTİMDE SIFIR SORUN

Okullarda devam eden çalışmaları incelemesinin ardından açıklamalarda bulunan Tecimen; “Antakya için tüm birimlerimiz ile sahadayız. Şube müdürlerimiz ve tüm ilçe birimlerimiz ile eğitimcilerimiz ve eğitimin tüm unsurlarının sağlıklı şekilde eğitimlerine devamının sağlanması için tüm süreçleri takip altında tutuyoruz. İnşallah önümüzdeki eğitim sezonuna okullarımızda tam teşekküllü şekilde devam edeceğiz. Eğitimde hedefimiz sıfır sorun ve hiçbir ihmale imkan tanımamak adına sahada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.