TECİMEN İLE EĞİTİM ANTAKYA’YA NEFES OLACAK

TECİMEN İLE EĞİTİM ANTAKYA’YA NEFES OLACAK

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, çalışmalarıyla ilçe eğitimine nefes olmaya devam ediyor. Eğitimin her alanına dokunan projeleriyle deprem şartlarında sorunsuz eğitimin devamı için mücadelesini aralıksız sürdüren Tecimen, eğitimde fiyat politikasının da vatandaşların bütçelerini sarsmayacak şekilde düzenlenmesi için toplantı gerçekleştirdi. Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve Şube Müdürü Yalçın Balcı’nın katılımıyla 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulanacak olan “Okul Öncesi Ücretlerine İlişkin” Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Okul Aile Birliği üyeleriyle toplantı gerçekleştirildi.

DEPREMZEDE HATAYLILARIN DURUMU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDU

Miniklerin eğitim hayatlarına başlarken deprem şartları da göz önünde bulundurularak fiyat politikasının, kalite standartlarının değerlendirildiği toplantıda depremzede hemşehrilerinin haklarının korunacağı bilgisini paylaşan Tecimen, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili detaylı bilgilendirmelerin de yapılacağını aktardı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.