TECİMEN, KALİTELİ EĞİTİM İÇİN ÇALIŞIYOR

TECİMEN, KALİTELİ EĞİTİM İÇİN ÇALIŞIYOR

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, depremlerle yerle bir olan kentte kaliteli eğitimin devamı için çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm sorunlara rağmen eğitim kurumlarının öğrencilere hazır hale getirilmesi için 6 Şubat’tan bu yana yoğun şekilde çalışan Tecimen, kurmaylarıyla birlikte okul okul gezerek tespit ettiği sorunların kısa sürede çözümünü sağlayarak okullarda kaliteli eğitimin devamlılığını sağlıyor.

TECİMEN’DEN DEZAVANTAJLI ÖĞRETMENLERE ÖZEL DUYURU

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, KODA (Köy Okulları Değişim Ağı Derneği) ile 2023-2024 eğitim öğretim yılı  işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı. Tecimen, dezavantajlı öğretmenlere yönelik açıklamasında; “KODA’da (Köy Okulları Değişim Ağı Derneği) sınıf öğretmenlerine yönelik olarak Kırsalda az nüfuslu okullarda çalışan,  çok fazla meslektaşı ile bir arada olma şansı bulunmayan öğretmenlere; hem mesleki ve kişisel gelişim alanında hem de kırsalda yaşamanın getirdiği zorlukları aşmalarına destek olmak için yerelde topluluklar oluşturarak çalışmalar yapmakta olup, bu çalışmalarda yer almak isteyen gönüllü sınıf öğretmenlerine eğitim ve aktiviteler sunan bir dernektir.Başvuru yapmak isteyenler için başvuru linki:  https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeMx…/viewform” ifadelerini kullandı.

Tecimen, eğitim dönemi sonuna dek eğitimin sorunsuz şekilde işleyişinin devamını sağlamak için çalışacaklarını kaydetti.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.