TECİMEN’İN ADAY ÖĞRETMENLİK UYUM EĞİTİM SEMİNERİ’NE KATILDI

TECİMEN’İN ADAY ÖĞRETMENLİK UYUM EĞİTİM SEMİNERİ’NE KATILDI

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Antakya’ya atanan öğretmenler için düzenlenen “Aday Öğretmenlik Uyum Eğitim Semineri” Bahçeşehir Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Çok sayıda öğretmenin eğitim aldığı Aday Öğretmenlik Semineri’nde öğretmenlere hitap eden Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, öğretmenlik mesleğinin incelikleri, Bakanlığımızın eğitim politikaları, Antakya’nın eğitim altyapısı, 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu ve öğretmenlik mesleğiyle ilgili kendi tecrübeleri hakkında öğretmenlerimizle paylaşımlar gerçekleştirdi.

TECİMEN DENEYİMLERİNİ ÖĞRETMENLERLE PAYLAŞTI

Öğretmenliğin ilahi bir meslek olarak insan yetiştirme, insanı terbiye etme, insanı insani değerlerle donatma noktasında çok kıymetli olduğunu belirten İlçe Müdürü Tecimen, “Çocuklarımız bizleri taklit eder. Bu sebeple kendi alanımızın uzmanları olarak sadece bilgi aktarma noktasında değil; millî, manevi ve ahlaki değerleri de kuşanıp benimseyerek ilimizdeki bütün çocuklarımıza iyi bir rol model olup yüreğimizdeki hoşgörüyle iyilik, ahlak, erdem gibi kadim kültürümüzün temel değerleri ile onları donatacağız.” dedi. Depremle sarsılan Antakya’da eğitimin yeniden ayağa kalkması ve yeniden eğitim şehri olma yolculuğunda, ilçe genelinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ve projelerden bahseden Tecimen; “İlçemizde Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen projeleri ve uygulamaları titizlikle sürdürüyor ve takip ediyoruz. Eğitim öğretimin var olan kalitesini daha da artırarak, çocuklarımızın dil becerilerine hakim, çevresine duyarlı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesliler olarak yetiştirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İyi insan, iyi vatandaş ve iyi meslek sahibi bireyler yetiştirerek ülkemizin geleceğine onları emanet edeceğiz” dedi. Tecimen, tüm öğretmenlere başarı diledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.