BAKAN SOYLU’YU, BAŞKAN YARDIMCISI MURSALOĞLU AĞIRLADI

BAKAN SOYLU’YU, BAŞKAN YARDIMCISI MURSALOĞLU AĞIRLADI

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Hatay’da düzenlenen “Kökünü Kurutma Operasyonu”nu yerinden yöneten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antakya Belediyesi’ni ziyaret etti.

Operasyon ile ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi çıkışında kendisine el sallayan personelleri kırmadı ve yan tarafta bulunan belediyeye giriş yaptı. Burada, Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu tarafından karşılanan Soylu, beraberindeki heyetle birlikte belediyede kısa bir mola verdi. Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, ziyaretin anısına kutsal emanetlerin yer aldığı hediyeyi Bakan Soylu’ya takdim etti ve belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

PERSONELLERDEN BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR

Antakya Belediyesi çalışanlarının yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleşen ziyarette, belediyede sözleşmeli olarak çalışan personeller, kadro müjdesinden dolayı Bakan Soylu’ya teşekkürlerini ilettiler. Bakan Soylu’nun Antakya Belediyesi ziyaretine, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş eşlik etti.  Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.