TOPLU TAŞIMA DENETİMLERİ ARTTI

TOPLU TAŞIMA DENETİMLERİ ARTTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların ulaşım hizmetlerinden en yüksek standartlarda faydalanmalarını sağlamak amacıyla denetim ve kontrol faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Toplu Ulaşım Kontrol ve Denetim Merkezi, toplu taşıma araçlarının içindeki kameraların verilerini merkezi bilgisayar sistemleri üzerinden inceleyerek anlık görüntülerin ve videoların sürekli olarak denetlenmesini sağlıyor.
Araç güvenlik kameralarının verileri, merkezi kontrol odasında yüksek teknolojiye sahip bilgisayar sistemleri tarafından canlı olarak izleniyor ve geçmiş kayıtlar analiz edilerek araç içindeki her durum anında tespit ediliyor. Büyükşehir ekipleri, herhangi bir aksaklığın önüne geçmek için araçların resmi evraklarını, teknik yeterliliklerini, arıza durumlarını, hijyen koşullarını ve şoförlerin genel durumlarını dijital takip sistemleri aracılığıyla 7/24 izliyor. HBB yetkilileri, kullandıkları teknolojik sistemlerle toplu taşımada olağanüstü veya uygunsuz durumları hızla belirleyerek güvenlik açıklarının ve olumsuzlukların önüne geçtiklerini vurguladı.
Vatandaşlar, toplu taşımayla ilgili istek ve şikayetlerini 444 12 06 veya 153 numaralı hatlardan iletebilecekler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.