TOSYALI ÇARŞISI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

TOSYALI ÇARŞISI İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”depremden olumsuz etkilenen esnaflarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz “dedi.İskenderun eski bitpazarı yerinde hayırsever Tosyalı Ailesi tarafından yaptırılan Tosyalı Çarşının kura çekimleri yapıldı.İskenderun Kaymakamlığında, Koordinatör Kaymakam Miyase Demirkoparan başkanlığında gerçekleştirilen kura çekimi 3. Noter Vicdan Hasan Canköse huzurunda yapıldı.Kura çekimi ile ilgili bir konuşma yapan Koordinatör Kaymakam Yasemin Koparan; “16 esnafımız asıl ve 8 esnafımız yedek olacak şekilde kura çekimini gerçekleştirildi. Hayırsever Tosyalı ailesine teşekkür ediyor, esnaflarımıza hayırlı bereketli kazançlar diliyoruz” dedi.

İŞYERLERİNİN ANAHTARLARI TESLİM EDİLDİ

Kura çekiminin ardından İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda hak sahibi olan esnaflarımıza işyerlerinin anahtar teslim gerçekleştirdi.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise yaptı açıklamada,” Büyük bir felaketin ardından devlet millet iş birliğiyle hızlı bir şekilde yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. İskenderun’da esnaflarımızın ticari faaliyetlerini sürdürmeleri noktasında da geçici çarşılar oluşturuluyor ve kura çekimiyle hak sahiplerine teslim ediliyor. Hayırsever Tosyalı ailesine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Rabbim tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar nasip eylesin ”dedi.

TOSYALI AİLESİNE TEŞEKKÜR

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ise Tosyalı Çarşının oluşturulmasına emeği geçen Tosyalı Ailesine teşekkür ederek tüm esnaflara hayırlı olsun dileklerini iletti.Yeni işyerlerinin anahtarlarını alan hak sahibi esnaflar ise çok mutlu olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.