ÜÇÜNCÜ ÖDÜLÜMÜZÜ ALMAMIN HAKLI MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

ÜÇÜNCÜ ÖDÜLÜMÜZÜ ALMAMIN HAKLI MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Arsuz Belediyesi, 100. Yıl Girişimcilik ve Proje Ödülleri kapsamında, Yılın En iyi Projesi Ödülünü almaya hak kazandı.
Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen geceye katılan ve en iyi proje ödülünü alan Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yaptığı projelerle en iyi proje ödülünü üçüncü kez almanın mutluluğunu da yaşadıklarını ifade ederek, Arsuz için proje üretmeye devam edeceklerini söyledi.
Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, “100.Yıl Girişimcilik ve Proje Ödülleri’ kapsamında, Karaağaç ve Çetillik Semt Pazarlarımızda kurduğumuz ‘Güneş Enerjisi Sistemleri’ projesiyle Yılın En İyi Proje Ödülünü aldık.
Üçüncü kez en iyi proje ödülünü almanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Burada asıl amaç ödül almak değil Arsuz’umuza katkı sağlamak. Arsuz’a hak ettiği değeri vermek ve onu ileriye taşımak. Bunun yanında Arsuz’un çehresini değiştirecek bir çok projeyi bitirdik ve devam eden projelerimiz var. Görevde olduğumuz sürece, yaşanan tüm afetlere, olumsuzluklara rağmen Arsuz’a hizmet etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.