TOYSAL, ZAFER ATEŞİNİ YAKTI 

TOYSAL, ZAFER ATEŞİNİ YAKTI 

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, 31 Mart yerel seçimlerinde Samandağ halkının hizmet belediyeciliğine oy vereceğini söyledi. 

Samandağ’ı kaderine terk eden zihniyetle kaybedecek vakitlerinin olmadığını belirten Toysal, seçimden zaferle ayrılarak Samandağ’ı gerçek belediyecilik ile buluşturacaklarını ifade etti. Gazetemize açıklamalarda bulunan Toysal; “Seldiren, Hıdırbey ve tüm mahallelerimiz modern şehircilik anlayışımızla bizim belediyeciliğimizde halkımız rahat bir nefes alacak. İlçemizin herkesçe ulaşılabilir merkezlerine kazandıracağımız modern yeşil alanlarımız ile insanımızın yaşam kalitesini artıracağız. Sen Yeter Ki Yetki Ver Samandağ. Bizim belediyecilik anlayışımız insanımıza hak ettiği onurlu yaşam kalitesini sunmak üzerine kurulu olacak. Milletimiz için modern şehircilik vizyonuyla tasarladığımız Modern Sosyal Tesislerimiz ile Samandağ’ımızın çehresini güzelleştireceğiz. Bizim belediyeciliğimizde halkımız ilçemizin cefasını değil sefasını sürecek. Samandağ’ımızın sesi olmaya geliyoruz. Birliğin olduğu yerde Dirlik olur diyerek ilçemizi ayağa kaldıracak her türlü hizmeti buraya getirmenin sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

SAMANDAĞ’I YEŞİLLE VE MAVİYLE ÖZDEŞLEŞTİRECEĞİZ

Samandağ’ın denizini ve yeşil bitki örtüsünü önceleyecek belediyecilik anlayışını Seyit Ali Aslan ile Samandağ’a kazandıracaklarını kaydeden Toysal; Bizim belediyeciliğimizde her mahallemize öğrencilerimizin rahat ve güvenli bir ortamda ders çalışabilmeleri için gelişmiş öğrenci etüt merkezleri ve gençlik kütüphaneleri kuracağız. Bizim belediyeciliğimizde gençlerimizin hayat standartlarını artıracak çalışmalara öncelik vereceğiz. Seçimler gelir geçer; bizim hemşehrilerimizle muhabbetimiz, şehrimize bağımız baki kalır. Belediyelerin asli görevi olan yol, su ve kanalizasyonu bize lüks görenlere sandıkta büyük bir ders vereceğiz. Bizim gayemiz bir tek hemşehrimizi dahi mağdur etmeden, hiçbir vatandaşımıza mahcup olmadan bu hizmet yolculuğunu tamamlamaktır. Samandağ’ımızın tarımına ve turizmine değer katacak projelerimiz ile halkımızın huzurundayız. Tüm Samandağlı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Bizlere gösterilen destek ile seçimleri kazanacağımıza eminiz” şeklinde konuştu.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.