‘GemiAdamları Yetiştirme Kursları’ başladı

İMEAKDeniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ve İskenderun Sefa Atakaş Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi’nin işbirliğiyle ‘Gemi Adamları Yetiştirme Kursları’açılış töreni düzenlendi.

‘GemiAdamları Yetiştirme Kursları’ başladı

İMEAKDeniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ve İskenderun Sefa Atakaş Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi’nin işbirliğiyle ‘Gemi Adamları Yetiştirme Kursları’açılış töreni düzenlendi.  Projeninaçılış töreni, İskenderun Sefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndegerçekleştirildi.Törene,İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir,İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu,Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu üyeleri, Sefa Atakaş Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatin Rüştü Uygur, öğretmenler ve kursiyerlerkatıldı.Açılıştoplantısında, 23 Ocak 2019 da başlayacak olan ‘Gemi Adamları YetiştirmeKursları’nın Hatay’da ilk defa açabilmenin haklı gururu yaşandı.İskenderunSefa Atakaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatin Rüştü Uyguraçılış töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:“GemiAdamları Yetiştirme Kurslarını İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesiişbirliği ile vereceğiz. Bu işbirliğinin bölgemize iş gücü olarak katkısağlayacağını inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor hayırlı uğurluolmasını temenni ediyorum” İMEAKDeniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu“Amacımız deniz eğitim konusunda güzel konulara vesile olmak, üyelerimizinihtiyaçlarını karşılamak ve okulumuza bir katkıda bulunmak. Tüm emeği geçenherkese teşekkür ediyorum.  Projemizherkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.Konuşmalarınınardından okul müdürü ve öğretmenleri tarafından İskenderun Kaymakamı İskenderYönden ve katılımcılara denizcilik hakkında bilgiler verilirken, kursiyerlerinders göreceği sınıflar gezdirildi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.