TTB HEYETİ İNCELEMELERDE BULUNDU

TTB HEYETİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi, Şubat 2023 depremlerinin 18. ayında deprem bölgesindeki ziyaretlerine Hatay’da devam etti.

TTB Merkez Konseyi ve Hatay Tabip Odası yöneticilerinden oluşan heyet; yeni yapılan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ve Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ni ziyaret etti. Heyet ayrıca yıkılmakta olan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ve deprem mezarlığına da giderek incelemelerde bulundu. Akşam saatlerinde bu yıl 18.si düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri kapsamında Arsuz Yaşam Merkezi’nde bir hekim buluşması düzenleyen TTB heyeti, son olarak Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenen müzik dinletisine katıldı. TTB heyetinin hekimler ve sağlık emekçileri ile yaptıkları buluşmalarda; deprem bölgesinde 18 ay geçmesine karşın devam eden sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerine değerlendirmeler yapıldı, hekimlik ve sağlık ortamına ilişkin görüşler paylaşıldı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.