HATAYSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

HATAYSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Ligde oynadığı son 9 maçta 1 galibiyet alarak kötü gidişatını sürdüren Atakaş Hatayspor, Cumartesi günü 13.30’da oynayacağı Çaykur Rizespor mücadelesi öncesinde hazırlıklarını Mezitli Stadyumu’nda sürdürüyor. Hataylı Teknik adam İlhan Palut’un takımına kaşı mücadele edecek olan Hatayspor hedefi şeytanı bacağını kırarak 3 puana ulaşmak olarak belirledi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Hatayspor’da antrenmanlar salon ve saha antrenmanları olarak sürüyor. Bordo-beyazlı futbolcular salonda kondisyon depolarken sahada ise taktik idmanları gerçekleştiriyor.  Maç öncesinde çok sayıda futbolcu tatile çıkmazken oyuncuların hırslı şekilde antrenmanlara devam etmeleri taraftarları sevindirdi. Mücadele öncesinde rakip Çaykur Rizespor geride kalan 17 haftada 7 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik ile topladığı 26 puanla ligde 7. Sırada yer alırken, bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor ise geride kalan 17 haftada 4 galibiyet 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile topladığı 19 puanla ligde 13. Basamakta yer alıyor.

SÜPER LİG’İN EN GENCİ ÇAYKUR RİZESPOR

Süper Lig’de yarıda forma giyen oyuncularının yaş ortalamasıyla en genç takım Çaykur Rizespor oldu.

Çaykur Rizespor, yaş ortalamasında Süper Lig’in en genç takımı oldu. Karadeniz temsilcisinde ilk yarıda top koşturan 26 futbolcunun yaş ortalaması 25 olarak gerçekleşti. Rize’yi 25,43’lük ortalamayla Kasımpaşa, 25,55’lik ortalamayla Atakaş Hatayspor takip etti.

ALBERK KOÇ İLE YOLLAR AYRILDI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, defans oyuncusu Alberk Koç ile yollarını ayırdı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Alberk Koç ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedildiği belirtildi. Açıklamada, takıma yaptığı katkılardan dolayı futbolcuya teşekkür edilerek, bundan sonraki kariyerinde başarı dileğinde bulunuldu. Sol bek oyuncusu, bu sezon lig ve kupada 31 dakika yeşil-mavili formayı giydi.

SERİMİZ SÜRECEK

6 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İlhan Palut, “Form grafiğimizi ikinci yarıya da taşıyacağız. Serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi. 6 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör İlhan Palut, “Form grafiğimizi ikinci yarıya da taşıyacağız. Serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

MÜCADELE CUMARTESİ GÜNÜ OYNANACAK

Hatayspor’un Çaykur Rizespor’a konuk olacağı karşılaşma Cumartesi günü saat 13.30’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.