TÜM SORULARI DOĞRU CEVAPLAYARAK TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR!

TÜM SORULARI DOĞRU CEVAPLAYARAK TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDULAR!
  • 07.04.2025 14:20 | Güncellenme: 04.07.2025 16:42
  • 0
  • 4
  • A+
    A-

TALES Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Yarışması’nda büyük bir başarıya imza atan Erzin Şükrüpaşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri Nehir Demirel ve Berat Akıl, tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu ve final etabına katılmaya hak kazandı.

Yurt genelinden binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada gösterdikleri üstün başarı dolayısıyla Nehir Demirel ve Berat Akıl için okulda bir kutlama töreni düzenlendi. Okul yönetimi, öğrencileri tebrik ederek final etabında da başarılarının devamını diledi.

Daha önce aynı yarışmada Türkiye birinciliği elde eden Nehir Demirel, bu yılki başarısıyla unvanını korurken; sınıf arkadaşı Berat Akıl da bu başarıya ortak olarak büyük gurur yaşattı. Öğrenciler, öğretmenleri ve okul arkadaşları tarafından alkışlarla karşılandı.

Öğrencilerin bu başarısında emeği geçen öğretmenlere de teşekkür eden okul idaresi, başarının, öğrencilerin azmi ve öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla mümkün olduğuna dikkat çekerek, başarıların devamını temenni etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ