İSKENDERUN’DA GSB YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR

<a>İSKENDERUN’DA GSB YAZ KURSLARI DEVAM EDİYOR</a>

Bakanlık tarafından hazırlanan program çerçevesinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünde düzenlenen ‘Yaz Spor Okulları’ kursları devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nın; spora erişimi mümkün olmayan çocuk, genç ve özel birey kalmaması için İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünde de ‘Yaz Spor Okulları’ kursları düzenlendi. İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, müdürlüğe bağlı spor tesislerinde uzman antrenörler eşliğinde; atletizm, futbol, jimnastik, hentbol, güreş, judo, kick boks, tenis, taekwondo, boks, yüzme, masa tenisi, karate, okçuluk, voleybol ve badminton olmak üzere onlarca branşta eğitimlerin verildiğini söyledi.

GÜNDEL: ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLANIYOR

Müdür Gündel, Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında İSTE Konteyner kentte ve İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü içerisinde bulunan portatif yüzme havuzlarında binlerce öğrencinin katılımıyla Yaz Spor Okulları kurslarının aralıksız sürdüğünü kaydetti. GSB Spor okullarında, gençlerimize ve çocuklarımıza bir yandan spor eğitimi verilirken, bir yandan da fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlanıyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.