BEYLER UTANMIYOR MUSUNUZ?

BEYLER UTANMIYOR MUSUNUZ?

İskenderun’da yakın dönemde yağan yağmurun kabusa döndürdüğü hayatları ilçe belediyesi ve yetkilileri sıcak makam odalarından izlemekle yetindi.

Yağmurda göle dönen okulun bahçesinde öğrenciler dış kapıdan okullarına dizilen sıraların üzerinde gitmek zorunda kaldı. Sıra bekleyemeyenler ise dizboyunca suya batmak zorunda kaldı. Çoğunluğu ilkokul öğrencisi olan çok sayıda minik çocuğun yağmur altında sıra beklemek zorunda kalması ise İskenderun Belediyesi dahil hiç kimseyi de rahatsız etmedi. Vatandaşların isyanları arasında sınıflarına doğru yol alan çocuklar hiçbir şeyden habersiz şekilde sınıflarına giderken öğrenci velileri yetkililere ateş püskürdü.

“HİÇ OLMAZSA ÖĞRENCİLERE ZULÜM YAPMAYIN”

İskenderun’un göle dönen çok sayıda bölgesinin görmezden gelinmesi sineye çekilirken, geleceğimiz olarak görülen çocuklarımızın okullarına bu şekilde gitmesinden son derece rahatsız olan vatandaşlar İskenderun Belediyesi’ne seslenerek her yere hizmet götürüyoruz diye övünen başkan nerede? Öğrenciler yağmurda perişan oldu. Hiç kimse kılını kımıldatıp burada ne oluyor demedi. Bize zulüm yapıyor, ilçeyi pislik içinde, çöplük içinde, çamur içinde bırakıyorsunuz. Bari gençlere, çocuklarımıza yapmayın. Herkese yazıklar olsun” ifadelerini kullandılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.