TUNCAY AİLESİNDEN BAŞKAN DÖNER’E ZİYARET

TUNCAY AİLESİNDEN BAŞKAN DÖNER’E ZİYARET

Türk Eğitim-Sen Hatay 1 no’lu şube geçmiş dönem Başkanı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Recep Tuncay ve Türk Büro-Sen Hatay 2 no’lu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncay, Ülkü Ocakları Hatay il Başkanı Alihan Döner’i ziyaret etti.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ülkü Ocaklar Hatay il yeni binasında gerçekleşen ziyaretle ilgili bir bilgilendirme yapan Ülkü Ocakları Hatay il Başkanı Alihan Döner :”Türk Eğitim-Sen Hatay 1 no’lu geçmiş dönem başkanı ve 27. dönem milletvekili adayımız Sn. Recep Tuncay ve Mehmet Tuncay kardeşimiz ziyarette bulundular. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI

HATAY İÇİN ÖNEMLİ İŞLER YAPTI

Ziyaretle ilgili Konuşan Türk Eğitim-Sen Hatay 1 no’lu şube geçmiş dönem Başkanı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Recep Tuncay: “Görevini başarıyla yapan Ülkü Ocakları Hatay il Başkanı Alihan Döner’i ziyaret ettik. Kendisi deprem sürecinde ve daha sonrasında Hatay için önemli işler yaptı ve yapmaya devam edecek. Bizi ağırladığı için Başkan Döner’e teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

ORTAK BİR AMACIMIZ VAR

Deprem sürecinde ve sonrasında sendika ve ocak olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Türk Büro-Sen Hatay 2 no’lu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Tuncay: “ Başkanımızla ortak bir amacımız var; Hatay! Yaşadığımız felakette bunu tam olarak kanıtladığımızı düşünüyorum. Bugün bir araya geldik. Türk Büro-Sen Hatay 2 no’lu Şube Başkanımız İbrahim Kırar’ın da selamlarını getirdik. Hatay insanı için ortak çalışmalarımız devam edecek. Bizi ağırlayan Başkanımıza teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. “dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.