TÜRK KIZILAYI ANTAKYA, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

TÜRK KIZILAYI ANTAKYA, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Tüm dünyada ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı şiar edinen Türk Kızılayı kurumunun en başarılı şube başkanlarından olan Türk Kızılayı Antakya şube Başkanı İsmail Duyar öncülüğündeki ekipler Narlıca’da ihtiyaç sahiplerine el uzattı.

Her durumda vatandaşın yanında olan ve ihtiyaçlarının karşılanmasında öncü olan Duyar öncülüğündeki Kızılay Antakya Şube gönüllüleri ve personelleri ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 225 haneye 2.000 parça giyim malzemesi 500 parça da mont dağıtımı gerçekleştirdi.

DUYAR: 20 BİN PARÇA GİYSİYİ DAĞITACAĞIZ

REKLAM ALANI

Yılsonuna kadar toplamda 20 bin parça giyim malzemesini ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı hedeflediklerini belirten Türk Kızılayı Antakya şube Başkanı İsmail Duyar; “Narlıca mahallemizde gerçekleştirdiğimiz yardım dağıtımında mahalle sakinlerinden 225 haneye toplam 2.000 parça giyim malzemesi 500 parça da mont dağıtımı gönüllülerimiz ve personellerimiz eşliğinde gerçekleştirildi. Kurban bayramı sonrası çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yılsonuna kadar Antakya ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine 20.000 parçadan oluşan giyim malzemelerimizi dağıtmayı planlıyoruz” dedi.

Kızılay yetkililerinden yardımları alan vatandaşlar başta Türk Kızılayı Antakya şube Başkanı İsmail Duyar olmak üzere tüm personellere teşekkürlerini sundular. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.