ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR HUZURLU BİR ORTAMDA ÇALIŞMAK İSTİYOR

ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR HUZURLU BİR ORTAMDA ÇALIŞMAK İSTİYOR

Türk Eğitim-Sen Hatay1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solğun yeni başlayan eğitim öğretim sezonu öncesi öğretmenlerin yaşadıkları sorunlara dikkat çektiği açıklamasında:”11 Eylül 2023 tarihi itibarıyla eğitim öğretim başladı. Okullarımız açıldı. Öğrencilerimiz birbirleriyle hasret gidermeye başladı. Bu bizleri mutlu ediyor.
Aynı durumu öğretmen arkadaşlar için söyleyemeyeceğim. Kırıkhan İlçemizde bir okulda huzurluk almış başını gidiyor. Öğretmenle cebelleşerek okul yönetildiği görülmemiştir. İdarecinin görevi mahiyetindekilerle bir kurum kültürü oluşturarak verimli bir ortamı hazırlamaktır.
Bu okuldaki huzursuzluğun kaynağı başka bir okula gönderdiğiniz öğretmen arkadaş değildir. Bu müdürümü yediririm yedirmem meselesi değildir. Müdür personelinde öğretmen personelin değil mi? Böyle bir anlayış kabul edilemez. Bugüne kadar huzur içinde eğitim öğretime devam edilen okuldaki karışıklığın sebebini ortaya çıkarmak yetkililerin görevidir.
Öğretmen arkadaşlar huzurlu bir ortamda çalışmak istiyor.
Devletin dini adalettir. Verdiğiniz ve vereceğiniz kararlarda adil olun.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.