HATAYLI MÜZİSYEN KARSU SEFERBER OLDU

<a>HATAYLI MÜZİSYEN KARSU SEFERBER OLDU</a>

6 Şubat depreminde Hatay’da yaşayan çok sayıda akrabasını kaybeden ünlü müzisyen Karsu deprem bölgesindeki yaraları sarmak için yardım toplamayı sürdürüyor.

Türkiye ve Suriye’deki depremzedelere yardım için düzenlenen bağış kampanyasında etkin rol alan Hataylı dünyaca ünlü müzisyen bölgedeki depremzedelere yardım amacıyla kendi adını taşıyan Karsu Vakfını kurduğunu açıkladı.Karsu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla Hollanda’nın Türkiye Büyükelçisi JoepWijnands ile depremzedelere destek vermek üzere dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul Boğaziçi’nde Avrupa ve Asya’ya yüzerek geçeceğini duyurdu.

KURDUĞU VAKFA DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Büyükelçisi JoepWijnands depremzedeler için para toplamak istediğini belirterek 20 Ağustosta İstanbul Boğazı’nda 6.2 km yüzerek para toplayacağını söyledi. Depremi unutturmamak, yardımcı olmak için her fırsatta, her platformda seslendiren ve kendi adını verdiği Karsu Vakfı’nı kuran Hataylı müzisyen vakfa yardım çağrısında bulundu.Kurduğu vakfa destek vermek isteyenleri sosyal medya hesabındaki linkle yönlendiren Karsu “Destek yapabilirsiniz. Depremzedeler için bağış yapın. Hedefimiz €25.000! İstanbul Boğazı’nda 6.2 km yüzerek para toplayacak olan Hollanda Büyükelçisi JoepWijnands’a Karsu Vakfı’ndan teşekkür ederiz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.