TÜRKOĞLU, Erzin OSB’nin mimarı

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ; temeli atılan Erzin OSB’nin 2 milyar dolarlık yatırım olduğunu ve 18 bin kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

TÜRKOĞLU, Erzin OSB’nin mimarı

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun uzun süredir takibinde olan ve büyük girişimleri sonucunda temeli atılan Erzin Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 18 bin kişinin istihdam edileceği bildirildi.
Milletvekili Türkoğlu, yaptığı açıklamada Erzin Organize Sanayi Bölgesinin temelini atmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.
Bir ak eseri daha bölgeye kazandırmanın heyecanını ve coşkusunu yaşadıklarını belirten Türkoğlu, şöyle konuştu: “Erzin Organize Sanayi Bölgesini, bölgemize kazandırmanın onurunu ve mutluluğunu kıymetli Erzin’li hemşehrilerimizle birlikte yaşadık.
Hatay’da hep ilklere imza atıyoruz. Erzin OSB
bölge ekonomisine
önemli katkılar sağlayacak-tır. 375 hektar alana sahip olan ve 2 milyar dolarlık yatırımla
18 bin kişinin istihdam edileceği Erzin OSB’nin temelini ‘Haydi Bismillah’ diyerek attık.
Her fabrika bir kaledir ve her OSB yatırımı milli bir meseledir, istihdama açılan kapıdır, 2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru atılan güçlü adımdır.
Bu vesileyle Erzin OSB’nin İlçemize, ilimize, bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
BAŞTA CUMHURBAŞKANIMIZ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türkoğlu, sadece Erzin değil, Hatay bölgesine büyük katkı sağlayacak olan devasa eser OSB’nin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Devasa AK eseri bölgemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hatay Valimiz Erdal Ata’ya,
AK Parti Hatay Milletvekillerimize, Erzin Kaymakamımıza, Erzin Belediye Başkanımıza,
Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Muhteşem Vural’a, kıymetli sanayici ve işadamlarımıza ve bu yatırıma sahip çıkan, hizmetlerin en güzeline
layık olan çok değerli
Erzinli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.